Kotisivu Elämäntapa Miten tehdä fritsu oikein

Miten tehdä fritsu oikein

by helsinkipost.com
0 kommentteja
Miten tehdä fritsu oikein

Hikki, joka tunnetaan myös nimellä rakkauspurema, on jälki, joka syntyy, kun iholle kohdistetaan voimakas imu, jolloin verisuonet rikkoutuvat ja verta kerääntyy pinnan alle. Vaikka sitä pidetään usein leikkisänä tai intiiminä eleenä, hikin luominen vaatii tietyn tason huolellisuutta ja suostumusta. Tässä oppaassa opastamme sinut vaiheiden läpi miten tehdä fritsu ja keskustele tärkeistä huomioista.

Valmistautuminen

Ymmärrys ja suostumus

Ennen kuin yrität antaa jollekulle kikkailua, on tärkeää keskustella kumppanisi kanssa varmistaaksesi, että hän on tyytyväinen siihen. Hickeys voi olla melko näkyvää ja voi kestää iholla useita päiviä, mikä ei ehkä ole toivottavaa kaikille. Suostumuksen saaminen on ratkaisevan tärkeää, koska se kunnioittaa kumppanisi autonomiaa ja rajoja.

Sijainnin valitseminen

Oikean paikan valinta hikille on yhteinen päätös. Yleisiä paikkoja hikille ovat niska, olkapää ja rintakehä. Nämä alueet ovat yleensä vähemmän herkkiä ja niissä näkyy todennäköisemmin merkki. Varmista, että valittu kohta ei ole liian herkkä tai kipeä kumppanillesi. On tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten pukeutuminen ja näkyvyys, valittaessa sijaintia.

Tekniikka

Imun käynnistäminen

Aloita asettamalla huulesi valitun kohdan ympärille ja muodostamalla huulillasi pieni O-muoto. Tämä muoto auttaa luomaan sinetin kohdealueen ympärille. Aloita imeminen varovasti, jotta et aiheuta kipua tai epämukavuutta. Lisää painetta asteittain ja pidä imuteho noin 20-30 sekuntia. On tärkeää olla lempeä ja tarkkaavainen kumppanisi reaktioiden suhteen.

Paine ja liike

Voit tehostaa imutehoa painamalla kieltäsi varovasti ihoa vasten imeessäsi. Tämä voi auttaa rikkomaan verisuonia tehokkaammin ja luomaan selvemmän jäljen. Älä kuitenkaan liikuta huuliasi liikaa, jotta hiki pysyy pienenä ja selkeänä. Tasainen paine ja vähäinen liike ovat avainasemassa halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Jälkihoito

Tarkastetaan Hickeyä

Kun olet käyttänyt imua, tarkista hiki varmistaaksesi, että se näyttää halutulta. Jos merkki ei ole niin tumma kuin sinä tai kumppanisi haluaisi, voit toistaa imuprosessin lyhyesti. Varo kuitenkin liioittelemasta sitä, sillä liiallinen imeminen voi aiheuttaa liikaa kipua tai vahingoittaa ihoa. Tavoitteena on luoda näkyvä mutta kivuton jälki.

Jatkuva hoito

Kun hiki on tehty, on tärkeää harkita sen näkyvyyttä. Jos hiki on liian näkyvä, voit peittää sen meikillä tai vaatteilla. Lisäksi kylmäpakkauksen levittäminen välittömästi hikkin tekemisen jälkeen voi auttaa vähentämään turvotusta ja nopeuttamaan paranemisprosessia. Muista, että hiki paranee yleensä itsestään muutamassa päivässä.

Vinkkejä ja varoituksia

Kohteliaisuus ja kunnioitus

Kunnioitus ja suostumus ovat ensiarvoisen tärkeitä hikkoja tehtäessä. Kaikki eivät pidä hikistä, ja on tärkeää varmistaa, että kumppanisi on tyytyväinen ideaan. Ole herkkä heidän tunteilleen ja mukavuustasolle koko prosessin ajan. Avoin kommunikointi ja keskinäinen ymmärrys ovat välttämättömiä positiiviselle kokemukselle.

Hygienia

Hyvän hygienian ylläpitäminen on ratkaisevan tärkeää mahdollisen ihoärsytyksen tai infektioiden välttämiseksi. Varmista, että suusi ja ihoalue ovat puhtaat, ennen kuin teet hikkin. Vältä hiipimistä, jos sinulla tai kumppanillasi on viiltoja, ihottumia tai muita iho-ongelmia kohdealueella. Puhtaus auttaa estämään ei-toivottuja komplikaatioita ja takaa turvallisemman kokemuksen.

Yhteenveto

Hickeyn tekeminen vaatii huolellisuutta, harkintaa ja molemminpuolista suostumusta. Asianmukainen valmistautuminen, oikea tekniikka ja kumppanisi mukavuuden kunnioittaminen ovat tämän intiimin eleen olennaisia ​​osia. Noudattamalla yllä olevia ohjeita ja ylläpitämällä hyvää hygieniaa voit varmistaa, että kokemus on miellyttävä ja turvallinen molemmille osapuolille. Muista aina, että suostumus ja kommunikointi ovat avainasemassa kaikessa intiimissä toiminnassa, mukaan lukien hiipiminen.

You may also like