Kotisivu Uutiset Malmin kesäfestivaali: Ennätysmäärä ilmaisia tapahtumia

Malmin kesäfestivaali: Ennätysmäärä ilmaisia tapahtumia

by helsinkipost.com
0 kommentti
Malmin kesäfestivaali: Ennätysmäärä ilmaisia tapahtumia

Helsingin Malmin kaupunginosa valmistautuu odotettuun Malmin kesätapahtumien festivaaliin, joka tarjoaa tänä vuonna ennennäkemättömän määrän ilmaisia aktiviteetteja. Kesä- ja elokuussa järjestettävä festivaali on suunniteltu tarjoamaan ikimuistoisia kokemuksia kaikille ikäryhmille.

Ala-Malmin puistossa järjestettävät juhlat elävöittävät ympäristöä ulkoilmakonserttien, vuorovaikutteisten työpajojen ja monipuolisen perheviihteen avulla. Tapahtuman järjestää Helsingin Kulttuurikeskus Malmitalo, ja sen tavoitteena on vahvistaa yhteisöllisyyttä ottamalla huomioon paikallisten asukkaiden palautteen.

Festivaalin tuottaja Sonja Immonen korostaa yhteisön osallistumista. ”Haemme aktiivisesti asukkaiden ehdotuksia sosiaalisen median ja Malmitalossa tapahtuvien suorien vuorovaikutusten kautta, ja yli puolet aktiviteeteista heijastaa yhteisön toiveita”, hän toteaa.

Festivaali järjestetään 6.–15. kesäkuuta ja 15.–24. elokuuta. Kohokohtia ovat esiintymiset suosikkiartisteilta kuten Stig ja Arppa sekä lasten suosikkibändi Pikku Papun orkesteri. Ohjelmassa ovat myös trap-artisti DAVI ja bändit Sepikka ja Pambikallio, jotka tunnetaan unenomaisista sävelistään, sekä energinen punk-ryhmä Terveet Kädet.

Ennätysmäärällä ilmaisia tapahtumia Malmin kesäfestivaali asettuu kesän avaintapahtumaksi kaikille, jotka etsivät musiikin, taiteen ja yhteisöllisen toiminnan sekoitusta Helsingissä. Festivaali lupaa tarjota paitsi viihdettä, myös mahdollisuuden luoda kestäviä muistoja kaikenikäisille osallistujille.

You may also like