Kotisivu Uutiset Vaasan Sport irtisanoo seitsemän työntekijää säästötoimien keskellä

Vaasan Sport irtisanoo seitsemän työntekijää säästötoimien keskellä

by helsinkipost.com
0 kommentti
Vaasan Sport irtisanoo seitsemän työntekijää säästötoimien keskellä

Vaasan Sport Oy, tunnettu Liiga-jääkiekkojoukkue, ja sen yhteistyökumppani Vaasan Jäähallin Ravintolat Oy ovat yhteensä irtisanoneet seitsemän työntekijää osana laajempaa hallinnollisten kustannusten leikkausta. Päätös on osa organisaation meneillään olevia taloudellisia uudelleenjärjestelytoimia.

Yhtiö aloitti muutosneuvottelut tämän vuoden huhtikuun alussa, tavoitteenaan tehokkaampi toimintamalli. Neuvottelut koskivat 18 työntekijää, mutta pelaajat, valmentajat ja huoltohenkilöstö jäivät neuvottelujen ulkopuolelle. Sportin toimitusjohtaja Tomas Kuronen korosti, että nämä irtisanomiset ovat välttämättömiä yhtiön taloudellisen tilanteen vakauttamiseksi.

”Nämä irtisanomiset olivat meille erittäin vaikea päätös, ja olemme pahoillamme niiden vaikutuksesta työntekijöihimme,” totesi Kuronen. Hän korosti lisäksi organisaation sitoutumista tukemaan vaikutuksen kohteena olevia työntekijöitä tässä siirtymävaiheessa.

Tämä uudelleenjärjestely on osa useita kustannusten vähentämistoimenpiteitä, mukaan lukien pelaajien palkkojen leikkaukset ja muut toiminnalliset menot. Toimenpiteen tavoitteena on vahvistaa klubin taloudellista elinkelpoisuutta, joka parhaillaan kilpailee Liigan pudotuspeleissä ja kohtaa JYP Jyväskylän puolivälierissä.

Irtisanomiset korostavat taloudellisia haasteita, joita urheiluorganisaatiot kohtaavat, ja pakottavat ne arvioimaan uudelleen taloudellisia strategioitaan pitkän aikavälin kestävyyden varmistamiseksi. Vaasan Sport toivoo, että nämä muutokset tasoittavat tietä tehokkaammille toiminnoille ja johtavat lopulta parantuneeseen kannattavuuteen ja vakauden.

You may also like