Kotisivu Uutiset Vihdin liikenneonnettomuus vaati mopoilijan hengen

Vihdin liikenneonnettomuus vaati mopoilijan hengen

by helsinkipost.com
0 kommentti
liikenneonnettomuus Vihdissä

Tänä iltapäivänä noin klo 14.40 sattui Vihdissä Porintiellä vakava liikenneonnettomuus, jossa 60-vuotias mopoilija menehtyi. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan onnettomuudessa osallistuivat mopo ja linja-auto.

Mopo törmäsi linja-autoon, ja mopoilija menehtyi välittömästi onnettomuuspaikalla. Linja-autossa oli onnettomuushetkellä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. He eivät loukkaantuneet.

Poliisi on aloittanut onnettomuuden syyn selvittämisen. Onnettomuuden vuoksi liikenne Porintiellä keskeytyi noin tunnin ajaksi.

Tämä traaginen onnettomuus nostaa jälleen esiin mopoilijoiden turvallisuuden liikenteessä. Mopoilijat ovat erityisen alttiita liikenteessä, joten heidän on tärkeää noudattaa liikennesääntöjä ja ajaa varovaisesti. Myös muiden tienkäyttäjien on syytä olla valppaina ja ottaa mopoilijat huomioon liikenteessä.

Viranomaiset muistuttavat kaikkia tiellä liikkujia varovaisuuden tärkeydestä ja korostavat, että liikenneturvallisuus on yhteinen vastuu. Tutkinnan edetessä onnettomuuden olosuhteista saatetaan saada lisää tietoa.

You may also like